Commissie Klassiek Circus
informeert politiek en publiek

 
 

   
 

 
 

 
   

Dierenrechtendictatuur in Nederland

Mark Rutte en Diederik Samsom plegen staatsgreep

Den Haag, 23 juli 2015


Sinds de ‪‎coup‬ die door Mark Rutte (VVD) en Diederik Samsom is gepleegd worden gelden aan Griekenland gedoneerd. Daarnaast worden deze politieke (mis)leiders en ‪staatssecretaris ‎Dijksma‬ ingefluisterd door de directeur van Stichting ‎Aap, David van Gennep, die daarmee een wel heel gevaarlijke positie in de Staat der Nederlanden inneemt.


Onder de noemer van apenopvang wordt door Stichting Aap hoog van de toren geblazen over circusdieren. Gerenommeerde deskundigen in binnen en buitenland worden op brutale manier buiten spel gezet. Wetenschappelijke studies worden genegeerd.

Net als de doorgedrukte steun aan Griekenland is ook een verbod op circusdieren NIET afkomstig uit de verkeizingsprogramma´s van VVD en PvdA.

Davind van Gennep is daarmee de machtigste man binnen de nieuwe dierenrechtendictatuur die Nederland is geworden. Een land waarin de mens, meer dan ooit, ver van dieren verwijderd staat. Van Gennep weet daar behoorlijk misbruik van te maken, door alle democratische principes aan de kant te zetten en door middel van de door hem opgerichte actiegroep "wilde dieren de tent uit". Die propagandamachine draait op volle toeren. Met in de website ingebouwde spamgeneratoren die staatssecretaris Dijksma bestoken (verboden in Nederland!) en met niet waar te maken beloften over de opvang van circusdieren.

Trefwoorden: dictatuur, staatsgreep, dierenrechten, dierenwelzijn, huisdieren, circusdieren, aap, olifant, leeuw, tijger, zeeleeuw, Circus Freiwald, Circus Renz Berlin, Circus Renz International, Circus Belly Wien, Circus Werona, Circus Barani, Circus Sijm, Wereldkerstcircus, Carré, Rutte, Samsom, VVD, PvdA, Sharon Dijksma.